Janilla oli hyviä ideoita kuvauspaikasta sekä kuvien tyylistä, jotka sopivat erinomaisesti ylioppilaskuviin/tarpeeseeni. Valmiit kuvat sain käyttööni poikkeuksellisen nopeasti.

– Taika Sipponen

ylioppilaskuvaus


Voin suositella Jania luotettavaksi ja aikatauluissa pysyväksi valokuvaajaksi sekä yksityis- että yritystilaisuuksiin. Jani otti tyttäreni yksilölliset ylioppilaskuvat.  Hän tapasi kuvattavansa ensin rauhassa ja ehdotti paikaksi studion sijaan Kaivopuistoa. Näin saimme ikimuistoiset kuvat.

Olen ollut mukana useassa tapahtumassa, missä Jani on vastannut kuvauksesta. Näissä hän on jaksanut väsymättä dokumentoida tilanteita ja tuotteita sekä ottaa ihmisistä yksilö- ja ryhmäkuvia.

– Taru Sipponen

tyttären ylioppilaskuvaus sekä Haaga-Helia ammattikorkeakouluun liittyvien tapahtumien kuvaus


Valokuvaajan ja ravintola-alan ammattilaisen Jani Osmon työnjälki on takuuvarmaa tavaraa. Tilatun palvelun lisäksi Jani tuo tapahtumaan pirskahduksia omasta huumorintajustaan sekä empaattisuudestaan. Eri toteutuksien kautta tullut kokemus ja kuva Janista on ehdottoman positiivinen, ammattitaitoinen sekä itsenäinen. Kokemukseni on mielellään eteenpäin välitettävä, kun Janin kanssa on erittäin helppo kommunikoida, aikatauluttaa sekä lopulta toteuttaa.

– Timo Jalkanen, Pore ry tapahtumavastaava 2014, puheenjohtaja 2015

Pore ry:n vuosijuhlat useina vuosina sekä muita yhdistyksen tapahtumia


Janin ammattitaitoon voi aina luottaa. Ajan valokuvaukselle on saanut aina helposti ja Jani tulee kuvaamaan tilaisuuksiin kuin tilaisuuksiin. Kuvaustilanteissa Jani kuuntelee toiveita tarkasti, mutta esittää hyviä ideoita ja kertoo miten kuvista saadaan entistäkin parempia. Kuvat ovat aina saapuneet nopeasti perille.

– Ida Palén

muotokuvaus-projekti sekä yksittäisiä muotokuvia


Janin ammattitaitoista valokuvausta on ilo seurata. Annoin yhden kuvausidean Janille josta hän lähti liikkeelle. Hän antoi ideoita ja omia mielipiteitä kuunnellen omia toiveita. Huomio myös koirani persoonan ihanasti. Kuvat tulivat nopeasti viikon sisällä. Suosittelen Jania erittäin lämpimästi!

– Petra Lehtiluoma

lemmikkikoiran valokuvaus