YLIOPPILAS- & RIPPIKUVAUS

Ikuista tärkeän päivän tunnelma yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Miljööksi voimme valita joko oman lempipaikkasi tai jonkin hyväksi havaituista lokaatioistamme. Kuvaus toteutetaan helpoiten jo juhlapäivää ennen, jolloin sinulla on valmiit kuvat käytössäsi juhlapäivänä ja voit keskittyä olennaiseen! Tilaa samalla myös helposti esimerkiksi kiitos-kortit tai suuremmat painetut kuvat.

HINNASTO

Ylioppilas- tai rippikuvaus miljöössä 120€

ryhmät: 1. hlö 120€, seuraavat 90€/hlö

Ikuista tärkeä hetki elämässä ammattimaisiin valokuviin, joissa muistot säilyvät ikuisesti tuoreina. Kokeile kuvausta myös yhdessä kavereiden kanssa! Jokaiselle vähintään viisi yksilöllistä kuvaa sekä kolme ryhmäkuvaa. Kuvausaika 60min/henkilö.

Kuvauksen suunnittelu puhelimitse tai sähköpostilla sekä tunnin valokuvaus miljöössä. Saat vähintään viisi kuvaa digitaalisina versioina vapaaseen henkilökohtaiseen käyttöösi, poislukien jälleenmyynti.

 

Ylioopilas- tai rippi-paketti 200€

ryhmät: 1. hlö 200€, seuraavat 165€/hlö

Teetä upeista kuvistasi helposti kiitoskortit ja painettu kuva muistoksi takanreunalle.

Kuvauksen sisältö sama kuin edellä. Lisäksi saat 30 kappaletta 10 x 14,3 cm -kokoista taitekorttia ja kolme kappaletta 10 x 14,3 cm –kokoista kuvakorttia (sama kuva jokaisessa kortissa, toimitus 2vko kuvan päättämisestä). Kummatkin korttityypit haluamallasi tekstillä ja teemalla valmiina kirjekuorissa, sinun tarvitsee vain kirjoittaa osoitteet.

 

Hinnat voimassa 20km säteellä Helsingin keskustasta.

Tämän jälkeen kilometrikorvaus 0,60€/km.