YRITYSKUVAUS

3:2 kuvaa laadukkaasti yrityksesi toimitilat, tuotteet, tapahtumat sekä henkilökunnan. Tuo esimerkiksi ravintola- tai kokoustilasi houkuttelevasti internet-sivustollesi, tuotteesi nettikauppaan tai toimipaikkasi miljöö markkinointiin. Tehokas kommunikointi ja kuvien ripeä toimitus ovat avainasemassa kun työskentelen kanssanne. Saatte kuvat korkealaatuisina ja valmiiksi käsiteltyinä tiedostoina vapaaseen käyttöönne, poislukien jälleenmyynti.

HINNASTO

Tilojen valokuvaus 70€/h (veloitus alkavan vartin mukaan)

Esittele yrityksesi tiloja korkealaatuisilla valokuvilla nykyisille ja tuleville asiakkaille sekä sidosryhmille. Kuvaukseen voidaan yhdistää myös mainoskuvaus tai henkilöstön valokuvaus, kaikki helposti samalla veloituksella.

Hintaan sisältyy kuvauksen suunnittelu puhelimitse tai sähköpostitse, runsaasti korkealaatuisia digitaalisia valokuvia tarpeesi mukaan kuvattuna, toimitettuna viikon sisällä kuvauksesta yrityksen vapaaseen käyttöön (poislukien jälleenmyynti).

 

Henkilöstön valokuvaus 60€/20hlö, tämän jälkeen 45€/20hlö

Valokuvauta henkilöstösi esimerkiksi markkinointia tai henkilökortteja varten. Valokuvaus toteutetaan haluamassasi miljöössä, yrityksen tiloissa tai ulkopuolella.

Hintaan sisältyy kuvauksen suunnittelu puhelimitse tai sähköpostitse, yksi korkealaatuinen digitaalinen kuva per henkilö sekä mahdolliset ryhmäkuvat (ryhmäkuva lasketaan neljäksi ihmiseksi veloitusta laskettaessa), toimitettuna viikon sisällä kuvauksesta yrityksen vapaaseen käyttöön (poislukien jälleenmyynti).

Tilaa helposti samalla henkilökortit kuvalla sekä yrityksen logolla varustettuna, kysy tarjous tarvitsemiesi ominaisuuksien mukaan (á 10€/kpl).

 

Hinnat voimassa 20km säteellä Helsingin keskustasta.

Tämän jälkeen kilometrikorvaus 0,60€/km.